Vilken helg!

2010-10-25 @ 10:25:50

Den här helgen har gått otroligt fort, men också varit fantastiskt härlig.

I fredags var det tjejmiddag för att fira fina Jessica (som fyller år idag, hipp hipp hurra för dig!). Jättetrevligt! Dessutom hade vi sådan tur att Emelies snälla grabb skjutsade oss till Kungsbacka på natten. Grymt skönt att slippa åka tåg. Och Elin hade varit ganska snäll mot sin pappa här hemma också. Dessutom så vaknade hon bara en gång på hela natten och det var vid halv 6. Då fick hon en flaska välling, somnade om och sov till halv tio!! Det var grymt skönt kan jag säga.

I lördags åkte jag och flickorna (exkl. Molly som var hemma med Andreas) ut till pappa & Kerstin och hängde där hela dagen med dem, syster & Alvar. Mys på hög nivå. Det var tyvärr fruktansvärt tråkigt väder, men vi tog en liten promenad ändå bara jag & syster medan pappa & K passade de tre barnen. Gick alldeles utmärkt såklart. På kvällen bar det av (med Andreas & Molly) till M & A för häng med dem & M, E & T. Hur trevligt som helst, som alltid. Köpte mat på Leksandsgården och det var riktigt gott. Vi köpte några Amerikanska pizzor som var väldigt smaskiga.

Och så då igår var det kalas för A's minsta lillebror som fyllde tonåring. (Galet, han var 5 år när vi träffades, lika gammal som Maja är nu...) God mat och fika och härligt umgänge.

Har trots alla händelser inte tagit ett enda kort på hela helgen... Men här får ni två från på dagen i fredags för att liva upp inlägget lite.


Maja tittar på film om ni undrar vad hon tittar på...


Tittut!

Kommentarer

Postat av: Karin

Haha! Elin ser verkligen ut att vara full i bus på den där bilden. Urgulligt! :)


Låt mig veta vad du tycker:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback