Sanningen om mig

2010-06-30 @ 22:42:09

Namn: Magdalena

Piercingar: Inte ens hål i öronen...

Tatueringar: Ja, kinesiskt/japanskt tecken för mamma på höger överarm

Längd: 165

Skostorlek: 36 i längd men tyvärr väldigt breda fötter så ibland blir det 37

Riktiga Hårfärg: Ljusbrunt

Är du kär i någon: Ja min älskade A

Önskar du att du bodde någon annanstans: skulle gärna bo i en villa i Onsala eller i en lägenhet i Kyoto, men jag trivs faktiskt fantastiskt bra här nu.

Favorit Drycker: Öl, mineralvatten, Coca Cola

Använder du droger: Nix

Röker/Snusar du: Nej. Kanske någon enstaka cigarr på nyår.

Vilket shampoo använder du: Olika

Vilken parfym använder du just nu: Oj min Versace Crystal tog slut nyss så nu har jag några gamla jag varierar emellan.

Vad är du rädd för: att någon i min närhet ska gå bort eller att jag själv ska gå bort och lämna mina flickor på samma sätt som mamma lämnade mig.

Gillar du att tvätta: Tvätta är inga problem. det är att vika ihop den som är pest

Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja, men inte på samma sätt som när jag var mindre

SENASTE..

Film du hyrde: Alice i underlandet idag, men har inte sett den än. Får bli imorgon.

Film du köpte: Det var nog Alvin & gänget 2 till Maja i födelsedagspresent.

Låten du lyssnade på: Ingen aning. Säkert Date "Om du bara ser mig" i bilen för den vill Maja alltid lyssna på.

Låten du hade på hjärnan: "Paul har fått en badboll. En boll speciellt för bad..." med Galenskaparna & After Shave. Oväntat va?

Låten du laddade ner: Ladda ner?? Finns ju spotify

Personen du ringde: Pappa för att berätta att vi antagligen blir en till i familjen snart (nej jag är inte gravid igen. ;))

TV program du tittade på: Lyckohjulet i förmiddags

Personen du tänkte på: Pappa eftersom det var honom jag ringde sist och jag precis fick frågan.


FÖR ELLER EMOT...

Långdistansförhållanden: Min historia talar emot det, men det kanske kan funka...

Utnyttja någon: Emot naturligtvis

Självmord: Verkligen emot. Vansinnigt själviskt. Kan aldrig förstå det. Aldrig.

Teenage smoking: Småbarn faller lätt för grupptryck så det är väl mer förståeligt än när vuxna människor gör det. Men jag är emot all rökning.

Att använda droger: Emot, har aldrig förstått poängen riktigt. Kanske är jag lyckligt lottad...

Sex före äktenskap: HAHAHA. Ja jag fick t.o.m. barn innan äktenskapet så det säger väl en del.

Köra onykter: Nolltolerans. Jag dricker inte en droppe om jag ska köra.

Förhållanden: Jo.. förhållanden är jag för. Eller förstår jag inte frågan nu?!


FAVORIT..

Mat: Rejäla amerikanska hamburgare eller i stort sett allt min käre far lagar

Låt: Har nog ingen favorit just nu faktiskt...

Sak att göra: Vara med min familj och mina vänner

Sport: Fotboll (herr)

Dryck: Fortfarande öl, mineralvatten & Coca Cola

Kläder: Mina fantastiska leggings och en skön & fin klänning över

Film: Playing by heart, Sagan om ringen triologin, Walk the line

Bil: Har alltid haft Audi TT som favorit.


HAR DU NÅGONSIN:

Gråtit över en pojke: Massor av gånger. Grät mycket när A dumpade mig (när vi dejtat i några veckor. Ett halvår senare tog han dock sitt förnuft till fånga). Även när Ingvar gjorde det. Och alla gånger jag insåg att jag var hopplöst förälskad i Henrik och att han aldrig skulle bli min.

Gråtit över en flicka: Mamma...

Ljugit för någon: Ja, den som säger annat ljuger. ;) Men inte ofta.

Varit i slagsmål:

Blivit arresterad: Nej jag har varit otroligt skötsam i hela mitt liv. Hoppas mina flickor kommer brås på mig.


ANTAL..

Gånger ditt hjärta brustit: När jag var 15 år och mamma dog gick hjärtat sönder ordentligt. När det handlar om grabbar så brast det när Ingvar lämnade mig och när A gjorde det.

Hjärtan brustit på grund av dej: Ingen aning. Inga vad jag vet. Kanske Thomas förstås som jag dumpade när jag började dejta A.  Han blev allt annat än glad.

Tjejer du kysst/kindpussat/pussat: Kysst är väl 2, eller kanske 3. Pussat är fler än jag kan räkna.

Gånger ditt namn varit med i tidningen: Det har jag aldrig räknat.

Flickor på ryggen

2010-06-30 @ 22:04:39

Försökte få Elin att somna i sin säng idag, men det fungerade sådär. Först älskade hon att ligga där när jag läste bok för henne. Skrattade gott (och var totalt ointresserad av att sova), log stort och jollrade för fullt. Men sedan tröttnade hon och började skrika så jag tog upp henne och ammade henne och då somnade hon fort.

Åh vad jag längtar tills jag kan sluta amma. Egentligen kan jag väl det nu, men har tänkt amma i fyra månader och då är det ju bara en månad kvar. Får väl prata med BVC damen i nästa vecka när vi ska dit.

Idag har A tatuerat in även Elins namn på ryggen. <3 Men jag höll på att bli tokig. Hade lovat att följa med för att se till att det blev rätt eftersom han själv inte ser så bra där tatueringarna är. Det var en mörk liten lokal som var varm som en bastu och där det spelades hårdrock. Nu låter jag väl som en gammal tant men sådan där musik som inte ens låter som musik utan endast som ett enda dånande bröl.

Tatueraren var en glad (och mycket trevlig) värmlänning som verkligen inte hade bråttom så allt tog väldigt lång tid och förutom den något tveksamma miljön (för egen del, A trivdes som fisken i vattnet) så hade jag ju en lite grinig bebis och en raslöst femåring att underhålla också. Den timmen kändes som minst tre... Men det blev väldigt bra till slut och när vi kom hem åt vi underbar toast och drack massa Coca cola och livet kändes genast bättre.

Nu spelar A dator, Maja ligger i sin säng och tittar på film och Elin sover här på soffan bredvid mig. Själv ser jag på Morden i Midsomer för första gången i mitt liv i väntan på kvällens Sex and the city avsnitt.

Livet är underbart

2010-06-30 @ 19:39:46

Känns som om min blogg inte handlar om så mycket nuförtiden förutom vad vi gör och hur härliga alla dagar är. Men just nu är det faktiskt så.

Jag skrev ett inlägg för några veckor sedan om det där uteblivna tvåbarnskaoset och hur rätt allting känns nu sedan Elin kom till oss. Och det känns verkligen så fortfarande. Visst hade vi det bra när vi var tre, men sedan Elin kom så har alla pusselbitar fallit på plats. Vi är en familj, en helhet. Vi var ju naturligtvis det innan också, men nu är det... ja jag kan inte förklara det riktigt. Det är bara en känsla i mig. Och jag märker att A känner likadant. Vi gör saker tillsammans på ett helt nytt sätt. Kanske är det för att han känner ett större ansvar för Maja nu när jag måste fokusera så mycket på Elin. Han anstänger sig till 110 % för att hon inte ska känna sig bortglömd eller utanför. Och när vi "bara" hade Maja så var det jag som tog det största lasset. På både gott och ont, och det var lika mycket mitt fel som hans. Nu är vi mer jämställda och har helt enkelt fantastiskt roligt och härligt med varandra.

Så jag är inne i en bubbla där jag mår helt fantastiskt bra. Varje dag tänker jag att jag vill berätta för alla hur härligt vi har det. Det är verkligen inte för att trycka det i ansiktet på folk, utan bara för att jag vill dela med mig av hur underbart livet kan vara.


Från medeltidsdagen i Gottskär på nationaldagen. En sagolik dag.

Tick tack

2010-06-30 @ 00:11:37

Varför går kvällarna så ofantligt fort? Tycker knappt liten somnat och plötsligt är det midnatt. Men det är ju nästan den enda tiden jag har vid datorn och då finns det ju plötsligt så mycket att göra. Bara att titta igenom FB tar ju en evighet när man inte är inne mer än en gång om dagen. Annat var det i slutet av graviditeten då jag levde på Facebook och Familjeliv. Orkade ju ingenting annat då.

Har haft en ofantligt skön dag idag. Varit på biblioteket, fixat pass, haft det härligt i trädgården och ätit middag hos svärmor. dessutom två spännande fotbollsmatcher och min underbara familj vid min sida hela dagen. Tänker  på hur dagen fungerat om vi haft en liten hund med oss, och jo det hade fungerat utmärkt. Alla situationer måste nu tänkas igenom för det är inget litet beslut vi har att fatta.

Om det blir en hund så verkar det som om vi får den alldeles gratis. Och om det blir en hund så verkar det som om det blir lilla Doris. Fast hon kommer nog isåfall att döpas om. För A's mormors hund heter just Doris. Fast vi träffar ju nästan aldrig dem eftersom de bor i en annan del av landet. Så det kanske fungerar ändå...

Säger godnatt med den enda bilden vi har på oss alla fyra. Visst skulle en ljusbrunbeige hund göra sig perfekt i vår lilla familj?



Håkan till Way Out West

2010-06-29 @ 23:09:59

Såg på Annas blogg att Håkan kommer till Way Out West i sommar och plötsligt bara måste jag dit. så det måste lösas både praktiskt och ekonomiskt...




"Göteborgs nya gamla kung Håkan Hellström är klar för Slottsskogen. Det med en världsexklusiv sommarspelning och en once-in-a-lifetime låtlista.

”Grymt att få spela på Way Out West! Jag skulle ju ändå vart där o diggat banden. Jag och bandet kommer att göra nåt helt unikt och framföra första plattan från början till slut, jag är enormt peppad! Jag skulle vilja gå upp på scen redan ikväll men jag måste tyvärr vänta i en och en halv månad. Men satan va kul det kommer att bli!” - Håkan Hellström

...Och skriker ni tillräckligt högt spelar han säkert någon ny låt.

Way Out West 2010 närmar sig nu med stormsteg och med 45 soliga dagar kvar ansluter sig århundradets Göteborgare Håkan Hellström till line-upen. Det börjar ta form. Bokade artister sen innan är bl.a. M.I.A., Iggy & The Stooges, The Chemical Brothers, Lykke Li, LCD Soundsystem, Paul Weller, The National, The xx och många fler. (och vi är inte färdigbokade..)

Håkan kommer att framföra sitt numer klassiska debutalbum ”Känn ingen sorg för mig Göteborg” i sin helhet. Från start till slut. Från ”En vän med en bil” och ”Ramlar” via ”Vi två, 17 år” och ”Atombomb” till ”Dom dimmiga dagarna”. En kavalkad i popdängor från Frölundasonen och ett unikt framträdande från en stor svensk musiker. Att det kommer bli sjukt bra är en ordentlig underdrift."

Bild och text från Wayoutwest.se.

Visst låter det fullständigt magiskt?

Lugn och mys

2010-06-28 @ 23:17:42


Elin i sin "Hjärtat klappar för farfar" t-shirt. egentligen är den Majas, men när vi besökte flickornas farfar igår så passade den ju väldigt bra.

Har haft en väldigt lugn och mysig dag idag. Spenderade förmiddagen med flickorna och M & C på stranden i Vickan. Sedan åkte vi hem och gjorde en sallad som vi åt på vår härliga uteplats. Och nu på kvällen har vi tittat på fotboll och haft det lugnt och skönt.

Jag tänkte titta på In treatment idag på svt, men jag undrar om jag inte missat det. trodde det skulle komma efter fotbollen, men det kanske var i svt2... Första säsongen var ju fullständigt fantastisk men jag har inte kommit mig för att se den andra än.

Shopping på nelly.com

2010-06-28 @ 22:48:40



Som alla som bloggar på blogg.se har märkt så är det ju rea på nelly.com. Riktigt bra priser. Sitter nu och klickar hem litegrann. Blir nog iallafall en eller två klänningar och kanske lite annat.

Fotbolls VM

2010-06-27 @ 22:32:59

Så var då Tyskland och Argentina i kvartsfinal efter dagens matcher. Inga överraskningar där inte.

Har varit väldigt svårt att koncentrera sig på matchen. Har bara suttit och tänkt på valparna. På hur fantastiskt det var att vara där och hur fantastiskt det skulle vara att ha en här. Försöker också tänka mig in i de jobbiga stunderna. När Elin skriker, Maja trilskas och att då ha en hundvalp som kräver uppmärksamhet. Men det är svårt. Om Elin är ledsen brukar hon lätt tröstas och Maja är nästan alltid lugn då. Som att hon förstår att jag inte orkar med 2 som bråkar med mig samtidigt.

Och jag försöker tänka mig fram in i vinter (svårt när man sitter och tittar på en klarblå himmel i 25 grader halv elva på kvällen) när det snöar och blåser och man ändå måste gå ut med den. Och visst det kanske inte är så otroligt skojigt alla gånger, men allt det positiva måste ju vara värt de få gångerna det känns jobbigt.

Tror att det som mest avgör just nu är ekonomin. Vi vet inte än vad vi skulle betala för en valp, om något, och det känns som att det är avgörande. För det som de kostar för gemene man har vi inte riktigt ekonomi för just nu. Så just nu beror det på om svärfar själv ska ha en valp. Om han inte ska det får vi deras och då alltså helt gratis. Men hoppas att vi annars kan få ett rabatterat pris eftersom vi är släkt med valparnas pappa.

Bloglovin

2010-06-27 @ 22:17:47

Följ min blogg med bloglovin

Valpsjuk på riktigt

2010-06-27 @ 22:07:04



Idag besökte vi valparna igen som nu är sex veckor gamla och jag föll handlöst. Det var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse att få gosa och leka med åtta stycken fantastiskt söta små valpar. Allt förnuft flög rakt upp i himlen och jag ville ta med iallafall två stycken hem.

Mest föll jag för de bruna valparna och eftersom de 2 grabbarna var tingade så bondade jag med Doris. Henne har vi tingat, men om det kommer att bli så att hon blir vår är väl inte helt bestämt än. Vet inte riktigt om vi ska ha en hona eller hane, eller om vi ska ha någon alls. Men just nu lutar det åt att vi blir hundägare inom en snar framtid.

Och om någon av er som läser här blir sugna så är valparna blandras Labrador-Boxer-Bracco Italiano och det finns valpar kvar.

Svensk midsommar när den är som bäst

2010-06-27 @ 21:44:49



Firade med familj och bästa vänner i Onsala. Precis som det ska vara. Att det dessutom var sol var ju ett stort plus i kanten. Tänker dock inte, som alla andra bloggare, säga att det är så otroligt för att det alltid regnar på midsommar, för det tycker jag inte att det gör. Men man blir ju alltid glad när solen skiner.



Imorgon bär det av

2010-06-19 @ 00:13:00

Då åker jag och lillskrutten norrut för att träffa syster, svåger och den nya lilla sötnosen! Har längtat hela veckan och äntligen är det snart dags. Men eftersom pappa & K ska med (eller snarare jag och Elin ska med dem) och även svågers föräldrar och bror med familj är där får A och Maja stanna hemma den här gången. Annars blir det lite för mycket på en gång. Dessutom så blir det bättre om Maja får träffa sin nya lilla kusin under lugnare former. Maja är otroligt social och älskar att vara i centrum. Speciellt med människor hon inte känner så väl. Och det är ju faktiskt någon annan som förtjänar att vara det nu. Så även om det är tråkigt att åka utan Maja så är det det bästa just den här gången.

Sitter och tittar på Mitt stora feta grekiska bröllop nu. den går på tv4+ och jag har aldrig sett den innan. Jag förstår varför. Fånig och tråkig. Men som ni som läst min blogg innan vet så är jag svag för John Corbett så det höjer den litegrann iallafall. Dessutom är det sista delen av Five days på SVT idag som jag försöker hålla mig vaken till och då funkar det som tidsfördriv.

Sov gott!

Från slottskogen i måndags

2010-06-17 @ 12:28:31







Det vackraste som finns

2010-06-17 @ 12:22:41


FIRE!!

2010-06-17 @ 12:18:54


Det bor en liten pyroman i mig. Inte så att jag tänder eld på saker, men jag älskar eld. Det är fantastiskt vackert. från en grillkväll med grannen och hans 2 barn de där dagarna när det var så varmt för några veckor sedan.

Hålabäcksloppet

2010-06-17 @ 12:14:27

Idag har Maja sprungit Hålabäcksloppet. Det är ett lopp som hennes förskola anordnar varje år. Barnen älskar det och får medalj, frukt och dricka. Och idag kunde jag ju faktiskt vara med och titta. Alla andra år har jag ju jobbat eller gått i skolan.



Fast Maja var väldigt mammig. Har nästan aldrig sett henne så mammig under alla hennes fem år. Först trodde jag hon mådde dåligt, men jag tror mest hon var trött och hungrig och helt enkelt mammig. Som tur var så sov Elin hela tiden så jag kunde fokusera 110% på min stora tjej.

Äventyr med Västtrafik

2010-06-15 @ 22:49:33

Vädret har varit fantastiskt idag och jag och flickorna har spenderat dagen i slottskogen. Först var det bara vi tre som hade det mysigt på en filt i gräset, sedan kom M, P & C. Sedan N & K. Sedan några av N & K's kompisar och sedan gick vi en vända för att titta på djuren och Maja fick leka på den stora lekplatsen. Kan säga att hon aldrig ville gå därifrån.

Åkte kollektivt och det kan jag lova att jag inte gör snart igen med mina två barn. De är fantastiskt lugna och snälla bägge två och ändå var det jobbigt. Var inne på Västtrafiks hemsida för att se vilken väg som går fortast. De förslog tåg till Mölndal och buss 764 därifrån. Så då gjorde vi så. Problemet var att vi inte hann med bussen. Skulle ha 7-8 minuter på oss, men tåget måste varit sent och sedan fick vi vänta på att en annan kvinna med vagn tog hissen före oss. Så bussen hade gått och nästa gick en timme senare.

Efter massa grubbel och läsande av elektroniska tavlor och tidtabeller så bestämde jag att vi fick ta 755 till Sahlgrenska och byta där. Efter en varm och svängig resa så bytte vi till spårvagn och var äntligen framme vid Slottskogen. Som tur var så sov Elin hela vägen och Maja var jättesnäll och duktig. Det nya biljettsystemet förstår jag mig verkligen inte på. Hur gör man för att byta?? Tror jag lyckades betala dubbelt. Dessutom glömmer jag alltid att checka ut...

Iallafall så när det var dags att åka hem valde Elin att vakna och vara ilsk som ett bi. Skrek verkligen som en stucken gris om jag inte bar henne. Vilket inte är så lätt när man har en fulllastad vagn och en 5åring med spring i benen mitt bland allt trafik i Linnéstan. sedan missade vi precis vår spårvagn. När den väl kom så fortsatte Elin att skrika trots att jag hade henne i famnen och jag kände alla irriterade medpassagerares ilskna blickar. Fick till slut tyst på henne genom att ge henne flaskan, men hon verkade egentligen inte vilja ha för det mesta rann ut igen. Men det fick iallafall tyst på henne.

Trodde in i det sista att vi skulle missa vårt tåg också, men på något magiskt sett så hann vi. Men jag kan säga att de 3 hissar man måste ta på Lisebergs station retade gallfeber på mig där de åkte i slow motion.

När jag kom hem lovade jag Andreas att det var sista gången jag åkte kollektivt på barnen på länge. Ångrade många gånger idag att vi inte promenerat bort och hämtat bilen istället. Fast Maja tyckte det var väldigt spännande och roligt att åka tåg, buss och spårvagn iallafall...

Det blev en pojke!

2010-06-11 @ 23:14:38

Syster fick en fin och frisk pojke igår efter en lång och jobbig förlossning. Vill åkta upp genast men de måste ju få lite tid att bara vara de 3.

Fem år

2010-06-11 @ 23:12:51

Idag fyller min älskade Maja fem år. Hur fort går tiden egentligen? Visst känns det som om hon alltid har funnits på ett sätt, men samtidigt känns det inte som fem år sedan hon var bebis. Hon har dessutom blivit så stor till sättet, speciellt efter att hon blev storasyster. Älskar att gå på H&M och titta på kläder och gärna en sväng in på Kungsblomman också. Leksaksaffären tittar hon gärna i, men den kommer efter både klädaffärer och florister. Hon träffar kompisar på helgerna utan oss föräldrar och kallar kompisarna för smeknamn, "Mamma, får jag ringa Jossan?"

Och hon är så fantastisk mot sin lillasyster. Vill hjälpa till med det mesta och skyndar fram om hon börjar gny. Och Elin i sin tur ger Maja de största leenden när hon kommer, eller när hon hör hennes röst. Och ibland är det endast Majas sång som kan lugna henne när hon gråter hysteriskt i bilen.

Nu ligger födelsedagsbarnet i soffan bredvid en sovande Elin och tittar på Dumbo efter en lång födelsedag. "För idag mamma är det jag som bestämmer." Så idag blev det stekt ägg till frukost, pannkakstårta till lunch och McDonald's till middag. Det blev lek med den nya postlastbilen och den nya prinsdockan och alla barbiedockor. Det blev film för hela familjen till Dumbo och Prinsesssan och grodan. Och dessutom shopping på H&M där hon fick välja vad hon ville. Resultatet blev en rosa Hello Kitty klänning, en "regnbågsfärgad" (Majas ord) hatt med glitter och rosett och rosa skor med blommor på. Dessutom fick hon cykla i regnet till Kungsmässan och A gick med. Jag och Elin åkte bil och det är jag glad för, för de såg ut som dränkta katter när de kom fram. Men ska man få bestämma så ska man.


Sitter som på nålar

2010-06-09 @ 20:17:51

Syster är inne och föder barn. Sitter bara och väntar på besked. Det är otroligt spännande! Det tråkiga är att hon bor 50 mil bort. Vill ju se den lilla/e så fort som möjligt!


Snart har M & J en sån här liten goding. Elin 9 timmar gammal.

Poolbad och asfaltskritor

2010-06-06 @ 00:00:35

Det börjar bli vana att familjen somnar innan mig. Idag somnade A i soffan bredvid mig till någon "undercoverpolisfilm". Inget bra betyg för han somnar sällan framför tv'n. Till skillnad från mig som slocknar direkt så fort jag slappnar av nuförtiden.

Haft en fullständigt fantastisk dag. Bla. grillade vi med grannen M och hans 2 söta barn efter att Maja och hans äldsta lekt som tokar med Majas pool och asfaltskritor.

Nej nu ska jag ansluta mig till familjen och gå och sova. Imorgon väntar medeltidsdag och skattjakt med familjen och bästa M, P och C. Ska nog grilla imorgon med om vädret tillåter.

Sov gott mina vänner!

Älskar sommar!

2010-06-05 @ 12:50:57

Passar på att blogga lite trots att det är sommar ute. Elin har precis fått mat och sover bredvid mig. A och Maja är och träffar kompisar (fast på olika ställen, de har inte samma kompisar...) så det är bara jag och lilltjejen idag. Vi har varit på en härlig promenad och sedan fick jag sola i kanske en kvart innan hon vaknade och skulle ha mat.

Och nu vaknade hon igen och förgyller sin blöja med härligt innehåll. Så det var allt bloggande för mig.

Hoppas ni har en härlig dag!

Sov gott

2010-06-05 @ 00:04:11

Nu är filmen snart slut och jag känner mig nöjd med bloggandet för kvällen.

Helgen kommer bjuda på en hel del grill och umgänge med vänner och även lite medeltid och skattjakt.

God natt!

Och så var vi då framme

2010-06-05 @ 00:02:20

vid idag. Vi har varit iväg på en lekplats och träffat mammor som liksom jag hänger på Familjeliv ibland, med deras barn, som alla bor här i Kungsbackatrakten. Var jättekul och Maja trivdes som fisken i vattnet. Hon är ju extremt social min stora. Efteråt åkte vi till ÖB och köpte en plaskpool och den pumpades upp så fort vi kom hem och Maja "dök" i. Jag satt bredvid och solade och pratade med A.

Kvällen har varit lugn med lite film och fredagsmys. Såg Valentinesday. Riktig mysfilm!

En favoritplats på jorden

2010-06-04 @ 23:52:38

är hemma hos pappa i Onsala. Brukar åka dig någon gång i veckan. Naturligtvis för att träffa pappa & K och för att Maja och Elin ska träffa dem, men också för att jag mår så bra där. Det är en av anledningarna till att jag vill flytta till Onsala någon dag. Men jag vet egentligen inte om jag skulle må lika bra överallt eller om det är just där.

Iallafall så var jag och flickorna där i torsdagskväll och lekte och grillade och umgicks. Fantastiskt som alltid.



Bilden på Syrenen är häftig för det är en och samma träd som har fått en vit och en lila blomma.

Arvingarna

2010-06-04 @ 23:34:58

På kvällen bar det av till Liseberg med Elin för att träffa fina J och lyssna lite på våra gamla idoler Arvingarna. Insåg att jag inte sett dem på säkert tre år. Kändes mycket märkligt. Vi fick till två danser också tack vare J's syster som passade Elin litegrann. Och herregud vad det är roligt att dansa. A skulle ta med mig på buggkurs tillsammans med M & A sa han en gång. Men det blev aldrig något med det. Ska nog påminna honom.

Gårdsfest

2010-06-04 @ 23:25:57

I onsdags var det gårdsfest på Majas förskola. det var fantastiskt trevligt! Picknick, barnen sjöng, poängpromenad och allmänt mys.

Syns jag?

2010-06-04 @ 23:15:48


Elin gömmer sig

Glatt överraskad

2010-06-04 @ 23:11:32

att projektledaren för Centimetermaran hittade min blogg. Hoppas det blir fler sådana roliga evenemang framöver!

Cast Away

2010-06-04 @ 23:09:04

går på tv just nu. Har sett den flera gånger innan, men jag gillar den.

Sommar

2010-06-04 @ 23:05:33

När man är föräldraledig och det är +25 grader ute och strålande sol så blir det inte så mycket tid för bloggning. Därav tystnaden.

A vaknade halv 5 idag så han gick och lade sig tillsammans med Maja för en timme sedan. Elin sover bredvid mig på soffan. Så nu ska jag nog ha tid att göra några blogginlägg iallafall.

Fantastiska måndag

2010-06-01 @ 13:03:13

Och så har vi då till sist några bilder från igår. (problemet med digitalkamera är att man nästan tar för mycket bilder. Jag har säkert 1000 bilder sedan Elin föddes och hon är bara 2 månader.)




centimetermaran i bilder

2010-06-01 @ 12:59:06


Stolt guldmedaljvinnare


Jag och mina flickor på Kungsbacka torg

Valpbesöket

2010-06-01 @ 12:53:56

Här kommer lite bilder från när vi var hos A's pappa och tittade på valparna.


Jag och Elin poserar glatt


Svärfars hundar


Maja och Disa


8 sötnosar

Stor och liten

2010-06-01 @ 12:44:34

Nästan som i Japan?

2010-06-01 @ 12:41:58







Bilder tagna en vacker vårdag vid Kungsbacka stadshus

Lika som bär?

2010-06-01 @ 12:37:51


Maja drygt 2 månader


Elin nästan 2 månader

Hittade inga jättebra bilder att jämföra. Ska se om jag hittar bättre, men man ser ju att de är ganska lika iallafall. Fast Maja var väldigt mörk och Elin är ljusbrun, nästan lite röd. I håret alltså.

Äntligen laddad

2010-06-01 @ 12:28:59

Har nu äntligen fått in bilder på datorn!