Skrik och gråt i mängd

2010-07-06 @ 23:31:11

Idag var vi på BVC. Elin är ju som sagt tre månader så det var dags att mätas och vägas och att få första vaccinationerna. Hon fick en spruta i varje ben (samtidigt, de var två stycken) och herregud vad det lilla livet skrek. Jag har aldrig hört henne skrika så. Det gjorde ont i hjärtat. Maja var så söt också. Hon ville inte följa med in för hon ville inte se när Elin skulle få sprutor. Men när hon hörde henne skrika kom hon springades så fort hon bara kunde.

När Elin väl var lugn och hade fått mat och somnat och vi skulle gå från BVC så skulle Maja öppna en dörr och lyckades klämma fingret. Så då började hon att gallskrika och störtgråta såklart. Var rejält trött efter allt skrik och gråt och åkte ut till pappa och bara slappade. Först hos honom och sedan på stranden. Avslutade kvällen där med att grilla makrill på altanen. Det är så galet gott med grillad makrill!!

Imorgon kommer J och hennes lilla A och hänger här i trädgården. hoppas vädret blir okej bara. Men det ska bli jättemysigt oavsett.


Från hamburgargrillningen hos M & A i fredags. En helt perfekt sommarkväll

Kommentarer


Låt mig veta vad du tycker:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback