Bloggpaus

2009-07-27 @ 11:02:28

Ja det har jag väl egentligen redan tagit en. Men jag känner att den får förlängas. Just nu har jag massor att skriva, men inget som passar här.

Raindrops are falling on my head

2009-07-23 @ 15:17:15

Nog trodde jag att någon skulle fråga vad som hänt. Vad som var på gång. Men trots flera besök varje dag har ingen frågat. Kanske ville jag bara testa er? Se om ni läser. Eller så har något hänt... Det återstår att se.

Det ÖSER ner idag. Fruktansvärt tråkigt. Juli har verkligen regnat bort. Förutom alldeles i början.

Hoppas jag snart kan gå från jobbet iallafall.

Maja är helt fantastisk. Hon är på sommar/uppsamlingsdagis den här och nästa vecka. Vi har pratat med henne om det och hon har varit förväntansfull inför nya fröknar och nya kompisar. Så i måndags, första dagen på en helt ny förskola med helt nya människor stegar min lilla 4 åring in i rummet bland allihop och säger:

"Hej! Jag heter Maja!"

Som den naturligaste sak i världen. Inte ett uns av nervositet eller rädsla. Hon älskar att träffa nya människor och hon är helt fantastisk på att ta nya situationer.

Avundas henne nästan ibland. ;)

Nu har jag några få saker kvar att fixa på jobbet. Sedan kan jag gå för dagen. Fantastiskt!

Ibland händer saker som får världen att skaka

2009-07-17 @ 12:19:19

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Saker händer och ja... Jag återkommer om ett tag när jag har ordning på saker och ting och vet hur jag ska formulera dem.

Men jag mår bra och alla jag känner mår bra, så bli inte oroliga.

Tiden springer iväg och jag försöker hinna ifatt

2009-07-09 @ 23:21:46

Gah tiden går och jag bara glömmer att blogga.

fastnar framför tv-serier och photoshop den tid jag har över.

Ny header igen. Söt va?

Jag ser nåt sött, och nästan rart....

2009-07-07 @ 16:59:20

Ska ut till pappa nu. Maja bor där den här veckan så vi åker ut på kvällarna och äter middag tillsammans. Annars saknar man ju ihjäl sig efter henne.

Imorgon är första dagen själv på sommarjobbet. Men det är ju mitt gamla jobb som jag gjorde själv i över ett år, så det ska nog gå bra. Största risken är nog att jag dör av tristess eftersom det inte är något att göra.

Ny header...

2009-07-07 @ 16:44:31

Yes or no?

ROLIGT är det att göra dem iallafall. :)

Obegränsat med pengar

2009-07-07 @ 15:38:36



Snappade upp ett fusk till Sims 3 som gör att jag har obegränsat med pengar. Fantastiskt roligt att kunna bygga precis hur man vill, utan att bry sig om vad saker kostar.

The Office

2009-07-07 @ 15:33:54



Jag har precis börjat se första säsongen av den amerikanska The Office. Tycker än så länge den är överdriven och jobbig. Men jag har hört att det ska bli väldigt mycket bättre så jag håller ut.

Någon som sett den? Vad tycker ni?

The monster's gone, he's on the run...

2009-07-02 @ 23:42:05

blir fullt upp i helgen. får besök imorgon och ska iväg på lördag. Så bloggen får vila. Hoppas blogglusten finns kvar på söndag.

Även om ni inte kommenterar så mycket uppskattar jag att ni läser. :)

God natt och ha en härlig helg!

Going crazy?

2009-07-02 @ 23:38:43


Världens sexigaste man Gale Harold (till höger på första bilden) tillsammans med Randy Harrisson.
Måste vara ett av de bäst porträtterade paren på tv någonsin. Brian & Justin ftw!

Jag har en förmåga att verkligen engagera mig i saker jag tycker om och bli lite småtokig i dem. Mitt första exempel på det är Arvingarna som jag fullständigt dyrkade under några år i mina tidiga tonår. Och även om jag inte blir så tokig nuförtiden så känner jag att tendenserna ändå finns där. Som när det gäller tv-serier t.ex. Veronica Mars, Buffy och nu senast Queer As Folk. Det är så bra så jag liksom inte vet vad jag ska göra av mig själv. Jag har sett alla säsonger av QaF 2 gånger och är ändå sugen på att se dem igen.

Likadant när det gäller musik. Jag förstår inte varför jag ska bli så tokig i det. det räcker väl att tycka mycket om det. Annars får jag ett sådant begär efter det. Är ju faktiskt samma sak med Japan. Måste tillbaka snart annars blir jag tokig!

The best gift

2009-07-02 @ 23:30:35

Fotoboken blev fantastiskt fin och pappa blev hur glad som helst!


Maja ca 10 månader. SÖTASTE!! Måtte nästa unge bli lika fantastisk som hon.

HOT HOT HOT

2009-07-02 @ 23:27:23

Okej det är helt sjukt varmt idag. Måste snart gå in och duscha för att svalka av mig lite. Detta är ju helt vansinnigt. Klockan är halv 12 på kvällen, eller ja natten, och det känns som om det fortfarande är 30 grader ute. Phuuu.

Tips för tråkiga dagar

2009-07-02 @ 16:14:54

Surfa in på sembos hemsida och gör en bilresa genom Europa. Eller är jag skadad av mitt stora intresse för att planera resor? Även om de inte blir av tycker jag det är fantastiskt roligt att bestämma vilken väg man ska åka, vilka färjor, vart man ska övernatta, hitta ett bra ställe på resmålet osv osv osv. Så behöver ni hjälp med att planera en resa någon gång vet ni vart ni ska vända er. :)

McDonald's bästa?

2009-07-01 @ 22:20:19



Jag gillar McDonald's burgare men deras cinnamon melts är helt fantastiska. Vet inte hur många sådana vi åt när vi var i Japan. trodde det skulle komma hit också, men det verkar ju inte så. Tänk varm kanelbulle med någon typ av vaniljsås på... äh låter inte lika gott som det faktiskt var.

Undrar om den fortfarande säljs i Japan?

Lugn i stormen

2009-07-01 @ 22:11:59

Har lugnat mig nu gällande fotoboken. Naturligtvis tyckte inte pappa det gjorde något att han får sin present imorgon. Men det är grejen. Att de lovar en sak som de inte kan hålla. Nåja kvällen har varit fantastisk oavsett.

Tillsammans med pappa & K, och M & M så åkte vi och tog en dopp. Lite för mycket brännmaneter men annars helt fantastiskt i vattnet. efter det åkte vi hem till pappa & K igen och grillade makrill. Få saker som är så gott att grilla som det. Sedan lekte M & Maja på gräset medan vi vuxna satt och pratade på altanen. En helt perfekt kväll faktiskt.

Fick ju som vanligt inte med mig Maja hem. Så hon fick stanna kvar. Ringde förskolan nu precis och lämnade ett meddelande om att hon inte kommer imorgon. Hon får mysa med morfar istället.

Dagens bloggtips

2009-07-01 @ 16:52:16

Jag har blivit helt förälskad i den här bloggen!

Som ni vet är jag tokig i Japan och att läsa den här bloggen är lite som att vara tillbaka där igen.

Helt klart värt (minst) ett besök!

Varning för fotobok på Expert

2009-07-01 @ 13:29:17

Beställde förra tisdagen en fotobok på Experts hemsida med hjälp av deras program. Mitt pappa fyller år och vi ska dit idag. Men tror ni boken finns att hämta på Expert som den skulle göra efter 7 dagar? Nej och kommentaren jag får när jag säger att jag måste ha den idag: "Fast vi har ju ingenting med det att göra. Den görs ju inte här utan skickas bara hit." Det skiter jag väl fullständigt i. Jag valde Expert för att slippa vara beroende av posten och för att veta att jag skulle få boken innan jag skulle till pappa. Det stod "7 dagar" inte 7 arbetsdagar, ca 7 dagar eller något utan rätt och slätt 7 dagar. Är arg som ett bi just nu. Hon skulle iallafall ringa dit de gör den och fråga vad som hänt. Jag tycker de får buda ner den hit idag, eller ge mig en riktigt bra kompensation.

playful tree

2009-07-01 @ 00:14:23