Anders Johansson och Ida Hedberg

2009-01-18 @ 11:52:12


Åh så vackert. Underbar sång, underbara sångare och underbara klipp

Kommentarer

Postat av: Malin

Ååååh, jag älskar den låten när de sjunger den! Satt och lyssnade på den på repeat för ett tag sedan när jag hade en "Åh, vad jag saknar Fame Factory"-dag. Tittade igenom alla FF-klipp på YouTube jag kunde hitta ;)

Postat av: Malin

Nä, jag tror inte att det finns. Jag har också letat. Jag hade velat se när de sjöng den i en final (kommer inte ihåg vilken säsong) och de kom in hand i hand. Det var skitfint! Anders Johansson var faktiskt min första riktiga idol en gång i tiden. Jag har en massa Okey-tidningar där han (och Ida) är med och hur många planscher som helst ;)

Postat av: Malin

Ja, jag håller verkligen med! Visst hade det varit lite kul att se dem tillsammans mer men det var skönt att det verkligen handlade om musiken och inte en massa annat. Man fick se dem utvecklas på sätt som man inte får se i Idol. Monicas master classes är ju t.ex. underbara att se på så här i efterhand. Man ser hur kul de har tillsammans och hur mycket alla tycker om varandra. Man lärde liksom känna artisterna på ett helt annat sätt. Jag saknar verkligen Fame Factory!


Låt mig veta vad du tycker:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback