Japanlängtan

2009-08-26 @ 17:44:40


Churaumi Aquarium in Ocean Expo Park utanför Nago på Okinawa Main Island. Fantastiskt ställe.

Jag läntar så fantastiskt mycket tillbaka till Japan. Jag förstår inte själv hur man kan bli så förtrollad av ett land. Allt med det saknar jag. Enda skillnaden är att jag skulle ta med mig Maja den här gången. Hittade riktigt bra priser på en enveckasresa i höst... men det känns ju inte riktigt aktuellt. På ett sätt känns det som om det vore perfekt att göra det nu i höst, men samtidigt är det mycket pengar och för bara en vecka? Men jag vill verkligen visa Maja den världen. Och hon pratar ofta om Japan och om när hon ska få åka dit.

Fick ett mail ifrån Sakura Hotel Hatagaya, ett av hotellen vi bodde på förra hösten och det gjorde ju inte längtan mindre direkt.
Sakura Hotel Hatagaya Title

Att jag dessutom jobbar på resebyrå och säljer resor till alla delar av världen hela dagarna gör ju inte att reslusten minskar heller.


Kyoto Station

tv-serie glädje

2009-08-25 @ 12:06:50



När vi åkte till Japan i höstas så var det många serier att ta igen när vi kom hem. Flera kom jag mig aldrig för att göra det med. Bl.a. Chuck. Nu har jag iallafall tagit tag i den och det är väldigt härligt att ha flera avsnitt att dyka in i när andan faller på. Chuck är smart, underhållande och väldigt charmig. Rekommenderas.

Ändrad bloggdesign

2009-08-25 @ 11:17:11

kommer att komma inom snar framtid. Bara så ni vet. :)

Abercrombie & Fitch till Sverige och Kungsbacka

2009-08-25 @ 11:16:06



Häftigt att det blir lilla Kungsbacka som blir först med att sälja Abercrombie & Fitch i Sverige.




" Kungsmässan i Kungsbacka blir först i Sverige att sälja den
amerikanska storkedjan Abercrombie & Fitch kläder.

När Alfons Store lanserar amerikanska Abercrombie & Fitch sortiment blir det premiär för klädmärket i Sverige. Butiken ligger i köpcentrat Kungsmässan i Kungsbacka.

Abercrombie & Fitch har drygt 1 000 egna butiker i USA, Kanada och Storbritannien. Mest kända är flaggskeppsbutikerna på Fifth Avenue i New York, The Grove i Los Angeles och 7 Burlington Gardens i London.

PREMIÄREN DEN 29 augusti firar Alfons Store firar med en tillfällig separat butik i gallerian.

- Det känns otroligt spännande. Att få chans att arbeta med ett så eftertraktat varumärke är fantastiskt roligt. Jag tror att det behövs en butik med Abercrombie & Fitch. Vi är bra på att handla online i Sverige, men näthandel går sällan upp emot att gå i butik och se, känna och prova nyinkomna modevaror, säger butiksägare Jessica Frohagen" Källa




Bilder från abercrombie.com

Jag börjar känna mig redo att återvända

2009-08-25 @ 11:07:00

Ja, jag känner att suget börjar komma efter bloggen igen och då är det bara att anamma det. Att blogga på tills lusten försvinner igen och nästa bloggpaus uppenbarar sig. Jag förstår att det är totala bloggdöden jag sysslar med. Att pausa flera veckor ibland. Men jag bryr mig faktiskt inte om det. Bloggen är mest ett sätt att skriva av sig, och om någon vill läsa så är det fritt fram.