Klimax fina sång till Bimbo och River

2008-10-06 @ 10:12:55

Tre Kronor hade världens fånigaste namn på sina karaktärer. Iallafall så är den här sången så fin tycker jag.

Kommentarer

Postat av: manuela

ja du jag tycker att säsong 6 är helt okej, men det är inte samma oth som det än gång varit, det känns som om de är desperata att de inte har några bra idéer längre. Vad tycker du då?

Postat av: Manda <3

Jag kan hålla med dig om att dom har knäppa namn, men jag vet inte hur många gånger jag har sett serien, jag älskar den ;)

Postat av: Dennis

Ja, jag älskar min iPhone. Den är riktigt bra faktiskt... :) Har du kollat på blocket och så?



Ha det fint... ^^

Postat av: JASMINE

Sv; ah det tycker jag att du ska :) ! där kan ju fynda riktigt bra. MIn dag har vart toppen, sj då?

Postat av: Jenny

nej det är ju så. jag har också lite svårt för att ta mig för pushing daisies. hade nästan skyhöga förväntningar innan. har dock sett sex eller sju avsnitt tror jag, ska se resten någon gång. tycker inte att det är dåligt bara inte tillräckligt intressant för att jag ska orka ta mig för att titta.



haha ja det var nog en av de första serier jag tittade på också. bevvan och lois och clark. ja de första säsongerna är riktigt bra, det tycker jag med. det enda som stör mig med 90210 är kelly/dylan-grejen. även om han inte är med så finns den ju ändå där. och jag har alltid hållit på dylan och brenda a lot. men men. man kan ju inte få allt.



nej nu ska jag duscha och titta på true blood och californication. gillade inte alls första avsnittet av nya säsongen, trist. första som var så grym!


Låt mig veta vad du tycker:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback