28 november, trött

2008-11-28 @ 19:12:32

Idag har jag en lugn och skön fredagkväll. Jag och Maja är hemma och A är iväg och spelar poker och dricker öl med grabbarna.

Jag har fortfarande inte fått min iphone vilket känns väldigt oroande. Jag hoppas verkligen inte hon lurat mig. Men varför skulle hon skicka ett mail om att hon skickat den om hon inte har gjort det?

Kommentarer

Postat av: Jenny

mm jag kom på det. men jag har för mig att han är nån snubbe med turban? men minns inte riktigt, har aldrig varit så intresserad av ture sventon. =)



ah härligt. då är det ju inte långt kvar alls. =)



jo typ samma här. är jättetrött. har kollat på idol så nu ska jag försöka hålla mig vaken för att se vem som åker ut. men det vete fan om jag inte somnar i soffan innan alltså som det känns nu.

Postat av: anna

den kommer säkert :)



ja jag sk akolla med hanna, men jag tror vi ska ha julfest den kvällen. men jag återkommer :)



ja men s.4 av lost har jag ju sett, den är skitbra. det är s.3 som jag skippade för den verkade så tråkig.

Postat av: anna

det lät mysigt :) ja absolut det kan vi! har inte så många planer den här veckan tror jag. tisdag eller torsdag kväll (fast ganska tidigt helst) skulle passa mig bra. sk aupp vid 6 varje morgon, men en kvällsfika på stan kanske?:)

Postat av: anna

ja men torsdag vore super! kan när som efter fyra jag med :)

Postat av: anna

vi kan väl fika på stan? mysigare så :) usch hoppas verkligen tentan gick bra gumman! hör av dig när du hört från maja :)

Postat av: K

Tjohooo smulan!

Kommer ned på lördag e.m, sedan skall vi på cabaret Lorensberg och efter det tror jag vi går ut..ses då??? hoppfull Fått din Iphone än? KRAM.

Postat av: Jenny

ja såg faktiskt hela idol men somnade nog ganska direkt efter det var slut. =) tycker det är rätt trist nu faktiskt, men bra att johan åkte ut. står inte ut med killen.

Postat av: Maja

Hej Magdalena! Jag såg inte din kommentar på bloggen förrän nu tyvärr. Ska du och Anna ses på torsdag? har ni bestämt det? Jag kan nog men kanske inte så jättetidigt, kanske från kl 18 men jag vågar inte svära på det. Från 19 kan jag definitivt. Fast ni kanske skulle ses ännu tidigare? Ja, då blir det nog svårt för min del.

Postat av: Maja

Förra kommentaren verkar inte ha blivit publicerad... Störande. Jag kan på torsdag från klockan 18 eller senare, förmodligen inte tidigare. Har ni bestämt att träffas på torsdag?


Låt mig veta vad du tycker:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback