28 november, trött

2008-11-28 @ 19:12:32

Idag har jag en lugn och skön fredagkväll. Jag och Maja är hemma och A är iväg och spelar poker och dricker öl med grabbarna.

Jag har fortfarande inte fått min iphone vilket känns väldigt oroande. Jag hoppas verkligen inte hon lurat mig. Men varför skulle hon skicka ett mail om att hon skickat den om hon inte har gjort det?

Lost säsong 5

2008-11-27 @ 22:21:17



Se inte om du följer inte sett alla avsnitt visade i USA.
Härligt att det snart är tillbaka tycker jag. Förra säsongen var fantastiskt bra!

26 november 2009

2008-11-26 @ 21:59:22



Idag har varit en otroligt intensiv dag. Haft reseproduktion hela dagen då vi i grupper skulle anordna en gruppkonferensresa till London. Roligt, men rörigt. Jag tycker att det kan vara roligt att jobba i grupp, men egentligen är det nog inte min grej. Efter det, som vi gjorde mellan åtta och fyra så åkte vi några stycken i klassen till klasskamrat W's nya thairestaurang Green Chili vid centralen i Göteborg. Fantastiskt gott! Och trevligt såklart. Så för ca en timme sedan var jag hemma och då har jag tittat på Tingeling med Maja tills hon somnade och sedan hamnade jag såklart här.

Godnatt på riktigt

2008-11-25 @ 23:09:34


Att det ska vara så svårt att lägga sig ibland. Nu ska jag iallafall göra det. Just precis... NU.

Godnatt med Miss Saigon

2008-11-25 @ 22:44:15

Och plöstligt var klockan snart läggdags igen. Dagarna går alldeles vansinnigt fort.

Hade glömt att jag skulle på kör idag, men det var lika trevligt som alltid. Maja fick följa med och var alldeles överlycklig. Och hon skötte sig utmärkt och charmade alla så hon är nog välkommen tillbaka. Kören är som allra bäst nu vid advent och jul. Underbara sånger.

Jag är tokigt förtjust i musikaler, och min stora favorit är Miss Saigon som jag såg i London för en herrans massa år sedan... 11 eller något sådant. Har soundtracket på skiva och har lyssnat mycket på det på sista tiden. Här är min absoluta favoritlåt därifrån.


Underbar!

Vackert väder och Iphonelängtan

2008-11-25 @ 14:22:45

Vädret är verkligen helt fantastiskt idag. Ska strax ut och fotografera lite med nya kameran innan det är dags att hämta A och Maja på jobb respektive förskola. Efter det bär det av till nya favoritstället Coop Forum (äntligen har vi Coop i Kungsbacka!!) för inköp av mopp och andra festliga saker.



Imorgon hoppas jag att jag får min nya leksak. Har nämligen äntligen hittat en Iphone till vettigt pris. Och tjejen jag köpte den av har skickat den idag, så jag hoppas den kommer fram imorgon. En vit Iphone 3G med 16 mb minne. Oj vad musik och tv-serier jag kan slänga in där. I min viewty har jag 2 gb och det blir snabbt fullt. 2 Dirty sexy money avsnitt och ett Heroes ligger på iallafall. Om någon är intresserad av att köpa en LG Viewty så hör av er. Annars åker den upp på Tradera så fort jag fått Iphonen att fungera.

25 november 2008

2008-11-25 @ 08:10:43



Godmorgon

Sitter i skolan och ska strax börja lektionen. Läser det ämnet som var den största anledningen att jag ville gå den här utbildningen. Ibland tänker jag att jag bara borde läst det, på distans. Men det är kul att plugga heltid också.

För en stund idag tänkte jag att det kommer ett nytt Gossip girl avsnitt, men det är ju två veckors uppehåll. Trist nu när jag fallit för serien igen. Jag tyckte säsong 2 började väldigt svagt, men den har verkligen hittat tillbaka till det där jag föll för förra säsongen.

True blood

2008-11-24 @ 18:57:24



Efter japanresan har jag haft fullt upp med att se igen massa tv-serier igen. Jag har en hel del kvar men några har jag iallafall hunnit igenom. En av dem är fantastiska True Blood. Älskar varje sekund av den serien. Och Alexander Skarsgård är lysande. Hoppas hans roll blir större i nästa säsong.

Jag ska inte säga något om vad som händer eftersom serien inte ens börjat sändas här än, men en sak jag tänker säga är, se den. Den kommer sändas både på Canal + och på SVT.

Ny design

2008-11-24 @ 18:50:57

Känns faktiskt skönt att ha bytt design. Jag älskade min gamla, men man tröttnar helt enkelt. Och det är ju tokigt kul att leka med det.

Vad tycker ni? Jag tar gärna emot feedback. Något som retar mig lite är att storleken på texten inte verkar vilja bli mindre i detta typsnittet. Hur låg siffra jag än tar så ser de likadana ut... Skumt.

24 november 2008, 1 månad kvar till julafton

2008-11-24 @ 16:59:05

Usch var är blogginspirationen? Eller rättare sagt, inspiration har jag, men när jag väl ska skriva är det något som stoppar mig. Vet inte varför. Tror jag vill ändra design på bloggen, men vet inte till vad... eller hur...

Men jag ska försöka bättra mig på bloggandet. Mycket sämre kan det ju iallafall inte bli.

Så vad händer annars i mitt liv. Älskar mitt körkort och att cruisa omkring på vägarna. Älskar att umgås med Maja så mycket det bara går. Att vara ifrån varandra är inte bara negativt. Skolan går bättre än vad jag trodde efter att ha missat tre veckor. tror nog att Amadeus ska gå att klara av. Jag är vansinnigt sugen på jul. Flera julklappar är redan inhandlade och jag bara längtar till advent, julpyssel, julbak, julgran, julafton och allting annat. Hoppas det kan bli en vit jul iår.

Tillbaka till verkligheten

2008-11-14 @ 11:32:00

Så var man hemma i Sverige igen. Kan inte beskriva hur fantasiskt det var att träffa Maja igen som bara studsade av lycka, och pratade och kramades oavbrutet i flera timmar! Men hade hon varit med hade jag gärna stannat länge länge till i Japan. Känner mig hemma där. Underbart land!

Har nånstans mellan 1500 och 2000 bilder från resan och det säger ju sig själv att jag inte kan lägga upp dem här. Men här får ni några små smakprov iallafall.


Tokyo by night.

25 grader i vattnet på Okinawa


Det går väldigt segt att lägga upp bilder nu märker jag, så ni får se mer senare.

Japan är makalöst bra, men Maja är bäst.