Kanske ska tillägga...

2008-12-04 @ 22:27:23

att vårt pepparkakshus är köpt färdigt på Coop Forum. Fick lite ångest där att jag lurade er att tro att jag skulle ha tid eller ork att göra ett från scratch. Det var tillräckligt jobbigt att smälta sockret och få det att hamna där jag ville och pussla ihop alla bitarna. Och dessutom blev kristyren alldeles för lös. Men det blev inte så dumt ändå om jag får säga det själv. Och Maja tyckte det var fantastiskt, och det är ju faktiskt huvudsaken.

Kommentarer

Postat av: anna

det blev ju superfint! vi brukar också köpa färdiga, det gör väl inget :) ja igår var jag nog inte så himla kul att umgås med så det var kanske lika bra. men en fika nästa vecka tycker jag absolut! säg en dag bara :)

Postat av: anna

hej! :) jag vet inte riktigt vad vi ska göra. ska vara hos mig och dricka lite glögg, men hör av mig om vi blir sugna på att dra ner på stan. vart hade ni tänkt gå då?

Postat av: anna

härligt med en så lyckad kväll! :) vi fastnade här hemma hos mig så blev ingen utgång. vad sägs om en fika på onsdag då? jag kan när som efter två :)

Postat av: anna

nej gud vad tråkigt vännen =/ men du satsa du på plugget imorrn. jag har också en hel del att göra,d et är lugnt. vi fixar en fika innan jul iaf :)


Låt mig veta vad du tycker:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback