Snart börjar tv hösten

2008-08-10 @ 18:49:15

Längtar tills följande serier börjar;

Greek
Gossip girl
One Tree Hill
Heroes
Bones
True Blood
Fringe

Det är så skönt att det finns något att se fram emot när sommaren börjar gå mot sitt slut. (alla har ju inte nästan 3 veckor i Japan att längta till. ^^)

Kommentarer

Postat av: Maja

Haha, du är rolig du. Jag trodde först att jag kommit till din gamla blogg då den såg lika dan ut. Det är en väldigt snygg design. Någon vacker dag får du och Anna lära mig hur man designar bloggar för det där kan inte jag alls.



Jag vill gärna träffa er någon dag. Jag börjar skolan 22 augusti så fram till dess är jag ledig. Lycka till med intensivkursen, det kommer säkert gå bra.



Jag hade också gärna velat vara på WoW men det blev inte så nu. Men nästa år så. Tur för er att det inte regnade en massa som de först pratade om.

Postat av: anna

haha så nu är du tillbaka på blogg.se igen. härligt :) håkan var helt magisk, verkligen! fick rysningar och tårar i ögonen flera gånger, helt grymt. det var för lång kö till familjen så vi gick och drack lite drinkar på skål istället. men det var kul :)

Postat av: jennie

sv: tack!

ja visst är den?, men jag kollar hellre varje söndag istälelt för att se det i förväg, annars har jag inget att se fram emot varje söndagskväll xD

hoppas du får en bra dag! :D

Postat av: Maja

Ja, någon gång i nästa vecka blir säkert bra. Inte onsdagen 20 aug dock, tror jag i alla fall. Annars är jag ledig.

Postat av: anna

ja moneybrother är ett måste! hör av dig om du ska in! han är vid nio på kvällen. tänkte bara softa och se han typ. gratis är bra :)

Postat av: Jenny

kul att du är tillbaks. =) jo tack allt är bra med mig. trött dock. vi har varit på en liten kryssning till tallin bara. helt okej men skönt att vara hemma igen nu. allt bra med dig också? :)


Låt mig veta vad du tycker:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback