Onsdagkväll

2008-08-13 @ 23:05:17

Sex and the city, nylagad telefon, underbar juice, dillknäckesticks... njuter till fullo.

Kommentarer

Postat av: Maja

Hej! Jo, jag hade lite kontakt med Anna tidigare om att kanske bestämma en dag och tid att träffas alla tre i nästa vecka. Hon skulle plugga men kunde anpassa sig efter oss om vi bestämmer det i förväg. När kan du? Jag kan som sagt alla dagar utom onsdag och fredag.

Postat av: anna

haha vi skrev exakt samtidigt :P måndag låter super. vad har ni för planer? och när på dagen tänkte ni er? :)

Postat av: anna

oj glömde svara på frågan, klänningen är från top shop:)

Postat av: Maja

Måndag blir jättebra. Det verkar som att Anna kan då också. Vad ska vi hitta på? Jag har inga särskilda önskemål utan är öppen för det mesta.

Postat av: Maja

Jag har pratat med Anna och hon föreslog kvälls- eller eftermiddagsfika på Vasa någonstans på måndag. Går det bra?

Postat av: Jenny

Ah ja, men då ska jag kolla in Fringe också. Hade faktiskt tänkt göra det, men har totalt glömt bort. Greek har jag tankat hem men inte kommit mig för att se än. Men det blir väl någon dag här.



Jo lite kul blir det att se GG igen. Så länge den inte blir lika dålig som O.C. blev efter första och kanske andra säsongen så är jag nöjd. Men den är absolut inte bland mina favoriter.



Åh vad kul! Det är ju helt underbart när man väl får det där körkortet, måste ha varit bland det bästa jag gjort någon gång. Man blir sjukt bortskämd när man kan åka som man vill utan att behöva passa busstider och sånt. =) Hoppas du har det snart då! :)

Postat av: Maja

6-tiden blir väl jättebra! Hur går det med körkortet förresten? Själv hade jag planerat att jag skulle ta lektioner och läsa in teori och en massa klokt under sommaren och det enda jag gjort är att jag övningskört typ två gånger. Men det får bli när det blir. Någon gång ska jag nog ta körkort i alla fall.

Postat av: Maja

Vi kanske kan ses kl 18 utanför 7 eleven på vasaplatsen imorgon? Det gick bra för Anna med den tiden.

Postat av: Åsa

Hoppas det går bra med körandet! Kram Å


Låt mig veta vad du tycker:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback