söndagsfunderingar

2010-08-08 @ 14:59:23

Maja har åkt till Korsika med sin farmor. det är väldigt tomt, men hon har det hur bra som helst. Fick ett fullständigt fantastiskt kort på en lycklig Maja i poolen som mms förut. Det värmde.

Vi har en väldigt typisk söndag här idag. Tittar på film och myser. Bebisarna sover just nu så vi passar på att hänga vid våra datorer litegrann. Man får passa på när man har lite ledig tid.

Jag börjar iallafall komma in i det här med hundägande nu. Kan säga att det var ganska många gånger den allra första tiden där jag tänkte att vi kanske gjort ett misstag som skaffade hund nu när Elin är så liten. Men det var bara den första chocken tror jag. Kände förut när vi skulle iväg och hämta Andreas att nu känns allt naturligt. I början visste jag inte alls hur jag skulle gå ut med både Molly & Elin, men nu gick det som en dans. Tog inte många minuter att göra oss iordning och komma till bilen.

Och de stunderna när det är jobbigt är så små mot all glädje och kärlek hon ger oss. Men jag längtar verkligen tills hon blir stor nog att ta ordentliga promenader.

Kommentarer


Låt mig veta vad du tycker:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback