Kvällspromenad med potential

2010-08-26 @ 22:02:19

Var ute med Molly för en stund sedan och fick verkligen känna på hur härligt det kommer bli sedan när hon är större och får promenera ordentligt. vi tog en sväng runt kvarteret och det gick hur bra som helst. ÅH vad mysigt det var. Hon går jättebra i sitt koppel nu om man inte går för länge. Hon visar tydligt när det blir för mycket och börjar bita i det istället.

Idag har varit både en kass och bra dag. Jag vaknade ännu mer förkyld än vad jag redan var och fick dessutom igår en mjölkstockning som gjort att jag nästan inte kunnat sova. Så det kändes rätt hopplöst. Men sedan har jag faktiskt känt mig bättre och bättre under hela dagen. Och mina flickor har skött sig exemplariskt. Elin har dessutom tagit nappen flera gånger idag och även flaskan. Men har inte velat ge henne för mycket ur flaskan eftersom det är viktigt att hon ammar så stockningen försvinner. Och den är nästan borta nu. Fortfarande lite ont, men inte så som igår/natt/morse.

Elin älskar verkligen sin gåstol. Först satt hon bara i den men nu rullar hon omkring. Snabbare för varje dag. Idag kunde hon t.o.m. följa med oss. Tokigt vad tiden går fort.

Kommentarer

Postat av: K

Åh vilken goding!! <3


Låt mig veta vad du tycker:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback