Varning för fotobok på Expert

2009-07-01 @ 13:29:17

Beställde förra tisdagen en fotobok på Experts hemsida med hjälp av deras program. Mitt pappa fyller år och vi ska dit idag. Men tror ni boken finns att hämta på Expert som den skulle göra efter 7 dagar? Nej och kommentaren jag får när jag säger att jag måste ha den idag: "Fast vi har ju ingenting med det att göra. Den görs ju inte här utan skickas bara hit." Det skiter jag väl fullständigt i. Jag valde Expert för att slippa vara beroende av posten och för att veta att jag skulle få boken innan jag skulle till pappa. Det stod "7 dagar" inte 7 arbetsdagar, ca 7 dagar eller något utan rätt och slätt 7 dagar. Är arg som ett bi just nu. Hon skulle iallafall ringa dit de gör den och fråga vad som hänt. Jag tycker de får buda ner den hit idag, eller ge mig en riktigt bra kompensation.

Kommentarer

Postat av: Mimmi

Sv: Ah sorry! Kanske inte ska skriva så i din blogg.. eller jag vet inte vad IPRED lagen går ut på alls. Bodde inte kvar i Sverige när det där fixades. Men då ska jag kolla in den! Tack för pushen!



Har du varit här? : D Då har vi säkert massor att prata om, hehe. Jag får alltid lite dåligt samvete för att jag vet att det finns ett gäng som läser min blogg just för att dom vill hit men jag har varit här så länge så jag gör knappast några turist resor liksom.. men efter din kommentar känns det mycket bättre : D kanske får med lite Japan spirit med mitt vardags snack ändå! Min utbildning är utan tvekan en dröm! Kämpig men inte mindre dröm för det!


Låt mig veta vad du tycker:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback