Raindrops are falling on my head

2009-07-23 @ 15:17:15

Nog trodde jag att någon skulle fråga vad som hänt. Vad som var på gång. Men trots flera besök varje dag har ingen frågat. Kanske ville jag bara testa er? Se om ni läser. Eller så har något hänt... Det återstår att se.

Det ÖSER ner idag. Fruktansvärt tråkigt. Juli har verkligen regnat bort. Förutom alldeles i början.

Hoppas jag snart kan gå från jobbet iallafall.

Maja är helt fantastisk. Hon är på sommar/uppsamlingsdagis den här och nästa vecka. Vi har pratat med henne om det och hon har varit förväntansfull inför nya fröknar och nya kompisar. Så i måndags, första dagen på en helt ny förskola med helt nya människor stegar min lilla 4 åring in i rummet bland allihop och säger:

"Hej! Jag heter Maja!"

Som den naturligaste sak i världen. Inte ett uns av nervositet eller rädsla. Hon älskar att träffa nya människor och hon är helt fantastisk på att ta nya situationer.

Avundas henne nästan ibland. ;)

Nu har jag några få saker kvar att fixa på jobbet. Sedan kan jag gå för dagen. Fantastiskt!

Kommentarer

Postat av: Maja

"Nog trodde jag att någon skulle fråga vad som hänt. Vad som var på gång. Men trots flera besök varje dag har ingen frågat. Kanske ville jag bara testa er? Se om ni läser. Eller så har något hänt... Det återstår att se." Eh, okej. Nu blir jag nästan lite orolig. Då frågar jag då, inte för att du måste svara... Om du inte vill. Har det hänt något?

Postat av: Magdalena

Tack för att du bryr dig Maja. Jag har skickat ett mail till dig.



Kram


Låt mig veta vad du tycker:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback