McDonald's bästa?

2009-07-01 @ 22:20:19



Jag gillar McDonald's burgare men deras cinnamon melts är helt fantastiska. Vet inte hur många sådana vi åt när vi var i Japan. trodde det skulle komma hit också, men det verkar ju inte så. Tänk varm kanelbulle med någon typ av vaniljsås på... äh låter inte lika gott som det faktiskt var.

Undrar om den fortfarande säljs i Japan?

Kommentarer

Postat av: Mimmi

Jag är också en Shibuya Girl, inte alls förtjust i Roppongi eller Ikebukuro osv.. Shinjuku gillar jag dock, bodde där i ett halvår ungefär! Det var asnajs, ty 3 min från Kabukicho och tåg stationen!



Jo, jag gillar att bo i Tokyo, man kan ju göra vad man vill men jämfört med Kyoto är det ingenting, bara smutsigt och luktar illa på sommaren. Jag hade föreställt mig Japan mer som Kyoto, haha.



Jag tror dom har kvar kanelklumparna men jag är inte säkert. Har dom de inte så har dom recis tagit bort dom för dom hade dom nyss! Men jag har inte smakat dom än.. ser så läskigt ut, haha.



Mjo jag pratar japanska, typ, haha. Man måste kunna japanska och klara ett sråktest för att som utlänning få gå på universitet och högskolor här (Om man inte kommer via ett svenskt universitet förstås för att plugga bl a japanska). Men jag pratar inte flytande än. Det är mest japaner, vet inge procent men vi har en del från andra länder också, fast bara asiatiska länder, så jag är den enda "vita" förutom en till kille som är halv.



Hehe, det gör verkligen ingenting att du frågar. Jag har ju bloggen så jag kan träffa andra som du som har gemensama intressen!

Postat av: MetteW's =D

jag vet inte ens vad jag ska svara..

tack typ.


Låt mig veta vad du tycker:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback